Vil du have billige terrassebrædder?

14 December 2020
Anne-Mette Hansen

Drømmer du om en smuk træterrasse? Træ er ikke det billigste materiale, men hvis du spiller dine kort rigtigt, kan du sagtens finde billige terrassebrædder online. Det handler blot om at søge og se efter tilbuddene. 

Men hvorfor bygge en træterrasse? Hvad er fordelene? Hvad koster det at indkøbe brædder til en stor terrasse i træ? Læs med her, og få svar på dine spørgsmål.

Derfor skal du vælge træterrassen

1. Den er flot at se på 

En træterrasse er en flot tilføjelse til din bolig og i din have. Den giver huset en helt speciel charme og så opfylder den ønsket om at bruge naturlige materialer i haven. Hvis du vil leve op til visse miljøhensyn, kan du med fordel vælge brædder til terrassen, som er fra certificeret skovbrug.

2. Du kan bygge den selv

At bygge en træterrasse er ikke en umulig opgave. Du har helt sikkert set Nybyggerne på tv, og der er blevet bygget træterrasser på trods af mangel på tømrererfaring. Allier dig eventuelt med en håndværkerven, hvis du skal have lidt hjælp til opgaven.

3. Den holder i mange år 

Så længe du løbende vedligeholder træterrassen, holder den i utrolig mange år. Træ er nemlig et materiale, der er meget holdbart. Husk dog behandling af træet. Idét terrassen er udendørs, bliver den udsat for alskens vind og vejr. 

Det koster brædder til din træterrasse

Hvad koster det at bygge en træterrasse? Det kommer an på, hvor stor den skal være og i hvilken type træ, du gerne vil bygge den.

Online finder du mange forhandlere af terrassebrædder. Det kan være alt fra brunimprægneret træ til trykimprægneret træ i sorter som lærke, jatoba, bambus osv. Vælg dine brædder ud fra, hvilken udseende din terrasse skal have. 

Skal det være miljøvenligt? Så skal du kigge efter, om træet er FSC-certificeret. 

Flere Nyheder