Permanent hårfjerning med laser i København

Bruger du oceaner af tid og en mindre formue på at få fjernet hår i armhulerne, på benene, i bikinilinjen eller i ansigtet hver måned? Så bør du overveje permanent hårfjerning.

Hvordan foregår permanent hårfjerning?

Uanset om du skal have fjernet de stride børster på skinnebenene eller de mørke dun på din overlæbe anvendes højfrekvent lys, også kendt som laser lys. En fokuseret lys stråle sendes mod det enkelte hårstrå, som absorberer energien fra lyset hvorpå denne bliver til varme.

Herved ødelægges det til hårstrået hørende hårsæk. På den måde sættes en effektiv stopper for ny hårvækst fra samme hårsæk – og ved behandling af hårsække i et område, for eksempel bikini linjen, vil du således blive permanent hårfri i denne region. Og så har du sparet mange penge på voksning eller andre former for midlertidig hårfjerning.

Hvad skal jeg være opmærksom på i forbindelse med permanent hårfjerning?

Hvis du ønsker at få udført en permanent hårfjerning med laser må du ikke have vokset, plukket, epileret eller bleget det pågældende områder i fire uger op til behandlingen.

Forud for behandlingen – helst dagen før – skal du have barberet området. De daggamle stubbe vil nemlig være den bedste leder for energien fra lyset, og du vil være garanteret det optimale resultat. Der ud over skal du være opmærksom på at ikke alle hår i området har samme vækst cyklus. Derfor kan det godt være nødvendigt med seks til otte behandlinger i det samme område hvis du vil samtlige hår til livs.

Hvis du kontakter Inviocare med henblik på en gratis konsultation angående permanent hårfjerning vil du kunne få en mere præcis og individuel vurdering af dit behov for behandling i de ønskede områder. Du kan bestille tid til en konsultation, og læse mere om permanent hårfjerning med laser, på Inviocare.com