Misbrug af alkohol? Søg hjælp på et behandlingscenter

07 December 2021
Astrid Pedersen

advertorial

Mange læger vælger at behandle alkoholiserede patienter med antabus. Men dette virker dog ikke lige godt på alle.

Kan jeg komme ud af mit alkoholmisbrug uden antabus?

Hvis du er en af de mange alkoholikere på hvem en antabus kur ikke virker vil du med sikkerhed have glæde af en behandling på et misbrugscenter. En sådan behandling tager nemlig et markant andet udgangspunkt end en antabus behandling.

Hvor du med en ambulant antabus behandling bliver i dine vante omgivelser med alt hvad det indebærer af vaner og fristelser vil du med et ophold på et behandlingscenter være fjernt fra dette miljø. Du vil ikke modtage medicin – og du vil være afskåret fra alt hvad der hedder rusmidler. Til gengæld vil du få mulighed for at snakke med en misbrugskonsulent når du har det svært.

image

En misbrugskonsulent er en tidligere misbruger som selv har været igennem et afvænnings forløb og derfor kan relatere til dine problemer. Og du vil selvfølgelig deltage i terapi, på individuel basis såvel som i grupper, hver dag.

Hvad er fordelen ved et indlæggelses forløb i forhold til ambulant behandling?

En behandling på et misbrugscenter er meget mere effektiv en en antabus behandling når det gælder om at komme til bunds i de underliggende årsager til et afhængigheds betinget misbrug.

Når du er indlogeret på et misbrugscenter er du langt mindre tilbøjelig til at falde tilbage i dine gamle vaner. Du vil være tvunget til at se dine dæmoner i øjnene og blive konfronteret med konsekvenserne af dit misbrug gennem denne behandling kan du opnå såvel fysisk som mental frihed fra afhængigheden på en måde som du aldrig vil kunne gennem ambulant behandling med antabus.

Hos Behandlingscenter Søby Park, som er et af de mest velrenommerede behandlingssteder i Danmark, kan du få en effektiv alkoholbehandling. Læs mere på behandlingscentersoebypark.dk

Flere Nyheder