Man skal passe på sig selv outdoor

17 March 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Mange tror, at bare fordi man er under vante rammer, når man er outdoor, så kender man til stort set alt, hvad der kan ske.

Men som vores forfædre vidste, der levede i pagt med naturen, så skal man altid være på vagt, for der kan ske ting, som man ikke havde set komme lige fra dyr til omskifte i vejret.

Selv når man kan tjekke vejret, mens man er ude, så kan man blive overrasket over et vejrskifte, som meteorologerne ikke havde set komme.

Derfor er det ikke kun, når man rejser langt væk og er under nye omgivelser, at man skal passe på og se sig for.

Det kræver både, at man planlægger til turen, såsom at tage de gode Fjällräven bukser med sig, fordi de passer i mange sammenhænge og har bevist sit værd, men det er ikke altid nok.

Outdoor

Du skal gøre dig klar til den outdoor-tur

Man skal forberede sig hjemmefra, hvad man skal have med, og så skal man måske overveje at tage noget mere med, som der kan blive nødvendigt i en nødsituation, eller som der bare kan blive praktisk, hvis man står i en situation, som der formentlig kunne opstå.

Det er ikke det samme som at sige, at man skal tage alt med for en sikkerheds skyld, for man skal overveje hver gang, hvad det er, som man tager med, så man ikke pakker for meget, der fylder, og som det er svært at bære.

Derfor er pointen, at om man tager på en skovtur med overnatning i en nærliggende skov, eller man tager til udlandet for at klare sig selv i nogle bjerge over flere dage, så skal man altid have det rette udstyr med, og hvis man tvivler, om man skal tage noget bestemt med, så er det nok smart at tage med alligevel.

Flere Nyheder