Kompetent behandling på professionelt misbrugscenter

Kompetent behandling på professionelt misbrugscenter

Når en afhængighed udmønter sig i et misbrug, er det tegn på, at der skal kvalificeret behandling til. Uanset om misbruget manifesterer sig i ludomani, alkoholisme, eller et overforbrug af piller eller hårde stoffer er mekanismerne bag misbruget og afhængigheden ofte de samme. Dermed ikke være sagt, at der findes en one size fits all metode, som passer på alle misbrugsramte. Misbrugsbehandling bør altid tage udgangspunkt i det enkelte menneske, som gemmer sig bag afhængigheden, og dette individuelle behov for hjælp og støtte.

Misbrugsbehandling uden brug af medikamenter

Hvis du eller en af dine nærmeste er nået til erkendelsen af, at der er et problem med misbrug og afhængighed, er I allerede nået et stort skridt på vejen. Men det er først her, det hårde arbejde begynder. Som misbrugsramt er det næste skridt for dig at være klar til at overgive dig til behandling og terapi; som pårørende er du forpligtet til at følge op på erkendelsen, og skaffe den bedst mulige hjælp til den misbrugsramte. Det kan være rigtig hårdt, især hvis der er afgiftning eller afrusning involveret. Men det allervigtigste er at få den rette hjælp, som kan give den nødvendige ballast og de rette redskaber til at komme videre i livet og lægge misbruget bag sig. Derfor er det vigtigt, at et misbrug ikke erstattes med et andet. En vellykket misbrugsbehandling gør ikke brug af medikamenter som for eksempel antabus, men baserer sig i stedet på gennemprøvede terapeutiske metoder og en empatisk og holistisk vinkel.

Misbrugscenteret Behandlingscenter Stien – et oplagt valg

Hos Behandlingscenter Stien er du garanteret behandling uden medikamenter, med udgangspunkt i mennesket bag misbruget. Her kan du finde top kompetente behandlere med lang erfaring inden for, som kan hjælpe den misbrugsramte til en stof- spil- eller alkoholfri fremtid. Læs mere om misbrugsbehandling på behandlingscenter-stien.dk