Hvilke tekster bør jeg have på min virksomheds hjemmeside?

31 March 2021
Emilie Ann Jacobsen

Når du opretter en hjemmeside til din virksomhed, er det vigtigt, at du er opmærksom på, at der findes forskellige former for tekster, som du kan have liggende på din hjemmeside. Teksterne kan alle noget forskelligt, og derfor vil du typisk også have brug for dem alle sammen. 

En god ide for dig er, at du hyrer en dygtig tekstforfatter til at hjælpe dig. Det kan du for eksempel gøre gennem Wordpens.com. Deres tekstforfattere har godt styr på, hvordan de skriver de forskellige former for tekster. Dermed kan du nemt få skrevet de tekster, som du har brug for. Læs mere om det her

Produkttekster 

Har du en webshop, er det selvfølgelig vigtigt, at du har nogle tekster, der beskriver dine produkter. Der kan kunden læse om produktets specifikationer og blive klogere på, om det er det rette produkt for dem eller ej. Det er derfor vigtigt, at du har nogle gode og uddybende produkttekster. 

Blogtekster 

I dag bør du som virksomhedsejer virkelig overveje, om du skal have en blog på din hjemmeside. Der er flere og flere, der får det, og det er der en rigtig god grund til. Teksterne er nemlig både med til, at der står noget mere på din hjemmeside, sikrer, at dine kunder kan få svar på deres spørgsmål og giver dig en kanal til at fortælle om nye produkter og komme med andre nyheder om din virksomhed. 

Seo-tekster 

Seo-tekster er tekster, der er skrevet for at få dig til at ranke højere i en søgning på nettet. Dine andre tekster skal selvfølgelig også sigte mod det, men der er også andre formål med dem. Seo-teksternes eneste mål er, at du skal ranke højere. De er altså skrevet ud fra de keywords, som du gerne vil ranke på. Teksterne har ofte et link til din hjemmeside, så den kommer højere op i søgningen. 

Flere Nyheder