Hold dit selskab i historiske rammer på hyggeligt hotel

26 October 2021
Emilie Ann Jacobsen

advertorial

Det kan være sin sag at finde et festlokale, der passer til den form for fest, du gerne vil holde. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at du ser dig grundigt for, så du kan finde det lokale, der passer bedst til din fest. Det kan jo være meget forskelligt, hvad der gør det. 

Hvis du vil holde din fest i smukke historiske rammer, kan du for eksempel se nærmere på Tornøes Hotel i Kerteminde. Deres konferencelokale på Fyn giver dig nemlig god mulighed for at holde en stor fest, for eksempel et bryllup, for op til 200 gæster. Der er 59 værelser på hotellet, så det er muligt for langt de fleste af dine gæster at kunne overnatte der, hvis de har lyst til det. 

Tornøes Hotel er et hotel med en lang historie. Det har de formået at bevare i deres sale og værelser, samtidig med at de selvfølgelig lever op til alle de standarder, vi moderne mennesker forventer. Derudover er der en smuk udsigt over fjorden fra både festsalen og mange af værelserne. 

Egen restaurant serverer lækker mad

En anden stor fordel ved at holde din fest på Tornøes Hotel er, at du ikke behøver at bestille mad udefra. De har nemlig deres egen restaurant, der sagtens kan lave al maden til dit bryllup. Der kan de både servere klassikere som stjerneskud og tarteletter og lækker fransk mad som løgsuppe og tarte tatin. Du kan derfor tage en snak med dem om, hvilken form for fest du gerne vil holde, og hvad du forventer til din fest. 

På hotellet har de deres eget specialbryggeri, Kertminde Bryghus. Du har derfor mulighed for at servere deres øl til maden – og at nyde den bagefter selvfølgelig. Det giver en helt særlig stemning, at du drikker øl til din fest, der er blevet produceret på det sted, hvor du holder den. 

Flere Nyheder