Giv det gamle badekar nyt liv med maling af badekar

Giv det gamle badekar nyt liv med maling af badekar

Er du blandt de heldige, som er i besiddelse af et badeværelse med badekar, kender du sikkert alt til besværlige pletter, plamager og rande. Hvis dit badekar er meget slidt, vil emaljen udvise tydelige tegn herpå. Det vil blive vanskeligt – for ikke at sige umuligt, for dig at fjerne de gullige og brunlige skjolder, som danner sig ved afløb, armatur, og rundt i kanden af dit badekar.

Dette skyldes, at badekarrets emalje er blevet så slidt, at kalk og okker aflejrer sig – sammen med en skøn blanding af sæberester og afstødte hudceller. Denne cocktail udgør optimale leve og vækst betingelser for bakterier og svamp, som gør dit badekar direkte sundhedsskadeligt. Og dette er jo på ingen måde befordrende for den wellness og luksus, et badekar gerne skulle repræsentere.

Få bugt med de grimme rande og skjolder med maling af badekar

Men inden du gør noget drastisk og smider dit gamle badekar på genbrugspladsen, skulle du overveje, om ikke de overfladiske skader kunne klares med en maling af badekar. Som regel er de pletter, og ridser, du ser ikke dybere end at de vil kunne slibes bort. En professionel håndværker kan klare dette i en håndevending – selve processen med maling af badekar tager kun får timer, og efter et døgns tid har du et badekar, som fremstår nyt, glat og ensartet i overfladen.

Maling af badekar er knap så omkostnings tungt som en total udskiftning af det gamle badekar. Såfremt dit badekar er intakt, og kun lider af overfladiske skader, vil du kunne spare både en nedrivning af badekar samt udgifterne til et helt nyt badekar. Dette er især værd at tage med i betragtning, hvis du står for at skulle renovere hele din bolig, og gerne vil holde udgifter og besvær på et absolut minimum.

Du kan læse mere på https://maling-af-badekar.dk/maling-af-badekar/