Fodboldmål, fodboldmål til haven, fodboldmål til børn – find dem online

Er du i besiddelse af en have i en vis størrelse, og børn i den legeglade alder? Så er det bare om at udnytte den perfekte ramme, din store have udgør, og give ungerne muligheden for at udfolde sig frit deri.

De helt små er sikkert glade for et legehus og en sandkasse, hvori de kan tilbringe de lange, solrige sommerdage med at grave og bygge slotte. Men de lidt større børn med krudt bagi vil sikkert gerne have lidt mere udfordring i deres leg.

De fleste børn elsker boldspil og lignende aktiviteter – og så vil de tilmed have rigtig godt af at røre sig. Så hvorfor ikke benytte lejligheden til denne sommer at omdanne din have til et mini fodbold stadium med smarte fodboldmål til haven?

Hvordan laver jeg den perfekte fodbold bane til mine børn?

Der er ingen, der siger, at en fodbold bane partout skal opfylde de internationale mål for at være morsom og udfordrende. Din have kan sagtens være med, så længe der er plads til en god løbe distance på de små ben. Og med et smart lille fodboldmål til haven vil ungerne og deres kammerater kunne gennemføre såvel venskabs kampe som større turneringer.

Hvilke fodboldmål til haven skal jeg vælge?

Fodboldmål til haven fås i flere forskellige størrelser og udformninger, til den knap så store have kan det anbefales at du tager et kig på de foldbare – og dermed særdeles mobile – Flexx fodboldmål fra det hollandske firma Exit. De lette fodboldmål kan foldes sammen til at fylde nærmest ingen ting, og kommer i en smart taske med to mål. Flexx fodboldmål fra Exit måler 128 x 96 x 86 cm, og fungerer efter pop up princippet. Det betyder, at ungerne hurtigt selv kan stille målene op der hvor de har lyst.

Find flere fodboldmål til haven på ude-leg.dk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *