Få styr på dine el-installationer – kontakt en autoriseret elektriker

Få styr på dine el-installationer - kontakt en autoriseret elektriker

Skal du have opdateret dit hfi relæ, installeret nye strømudtag, eller måske have installeret en miljøvenlig og energi besparende varmepumpe, er det en autoriseret elektriker, du skal have fat på. Du må nemlig som hovedregel ikke selv udføre opgaver, som vedrører de faste el installationer i din bolig – det er forbudt ved lov. De faste el installationer er betegnelsen for de strømførende komponenter i ejendommen, som du ikke umiddelbart kan fjerne fra boligen. Dette betyder, at du gerne må skrue en pære i, hvis den gamle er sprunget, eller udskifte fronten på din stik- eller lys kontakt, hvis du ønsker et pænere dæksel, en usb udgang, eller en lysdæmper.

Hvorfor må jeg ikke selv lave mine elektriske installationer?

Der er stor risiko forbundet ved at rode med elektricitet. Elektrisk strøm og spænding er farlige kræfter, som ikke er til at spøge med. Og selv om du skulle slippe uskadt fra at fifle med dine elektriske installationer, risikerer du stadig at udrette stor skade på diverse materiel – for eksempel bygningen, du bor i – og, i allerværste fald, at bringe andre menneskers liv og førlighed i fare.

En fejlagtigt udført elektriker opgave kan nemlig føre til overgang i systemerne, hvilket igen kan medføre livsfarlige elektriske stød – for eksempel hvis den elektriske strøm overføres til vandrør. Du kan også risikere, at dit fuskeri starter en brand i de strømførende ledninger, som løber gennem hele ejendommen, og dermed forrette skade på andres bolig, eller bringe deres liv i fare.

Find autoriseret elektriker i Stevns hos elektrikerfirmaet Henrik Frost

Er du således på udkig efter en dygtig og erfaren elektriker, el-installatør eller montør, som kan udføre opgaver relateret til de faste el installationer i dit hjem, kan du med fordel tage et kig på elektrikerfirmaet Henrik Frost. Her finder du udelukkende autoriserede håndværkere med stor ekspertise inden for elektriker arbejde for private. Læs mere på henrikfrost.dk