Få det gamle badekar flot igen med maling af badekar

Få det gamle badekar flot igen med maling af badekar

Skal badeværelset shines op – måske gennem renoveres? Går du i den forbindelse og overvejer, om du skal rykke det gamle badekar ud, og erstattet det med en smart og plads besparende brusekabine? Og er du egentlig lidt ked af at skulle gå af med badekarret – men er det simpelt hen for grimt og slidt til at blive brugt til lange, varme karbade? Så skulle du hellere undersøge muligheden for at få badekarret sat flot i stand med en helt ny emalje.

Hvorfor skal jeg renovere mit badekar?

Der er mange gode grunde til ikke at skrotte badekarret eller udskifte det med et nyt. For det første er det dyrt at skille sig af med badekarret – især hvis det er typen som er indbygget. Hele soklen skal brydes ned og bygges op på ny, uanset om du skifter karret ud eller i stedet lader en brusekabine opføre. Det er langt billigere at bevare badekarret, og blot shine det op med en ny emalje.

For det andet repræsenterer badekarret faktisk en vis værdi for dit hus eller for din lejlighed. Mange yngre boligkøbere på ejendomsmarkedet går specifikt og målrettet efter en bolig med badekar i eget badeværelse. For småbørns familier er et badekar temmelig praktisk i forbindelse med badning af familiens yngste, iblødsætning af større mængder tøj – og ren afslapning for de voksne. Eget badekar kan danne rammen om en hyggelig hjemmespa, hvilket er både billigere og mere behændigt end at skulle ud i byen og tjekke ind på dyre wellness klinikker.

Hurtig istandsættelse af badekar med ny emalje

Den gode nyhed er, at det sagtens kan lade sig gøre at få det gamle badekar til at stå som nyt. En dygtig badekarsmaler vil på få timer kunne rense og re-emaljere dit gamle badekar, så det bliver flot og skinnende på ny. Få et tilbud på maling af badekar på badekarsmaler.dk