Et Business Intelligence kursus søger i retning af sit publikum

22 June 2022
Anders Lundtang Hansen

advertorial

Vi skænker måske ikke så meget over det i det daglige, men vi mennesker tilpasser os hele tiden dem, som vi er iblandt og kan lide.

Det er en måde at overleve på, fordi vi gerne vil accepteres af flokken, og hvis man skal undgå at blive udstødt af den, så forsøger man at efterligne og med tiden tilpasse sig, hvordan den gør.

Det er så meget en del af vores instinkt, at vi ikke tænker over det i hverdagen.
Dem, som vi kender og begår os sammen med tit, har vi en symbiose med, der aktiveres næsten med det samme, men andre mennesker, som vi lige har lært at kende, prøver vi at indstille os på.

Det kan også sammenlignes med en dynamik, så hvis man for eksempel går og leder efter et Business Intelligence kursus København og finder dette, så vil samspillet og oplevelsen af at være her, først opstå, når man egentlig finder sammen.

business intelligence kurser

Et Business Intelligence kursus sker i samarbejde med deltagerne

Hvis der ikke var nogle kursister på dette kursus, så ville man nok droppe det, men hvis der heller ikke var nogle undervisere, så ville der også være noget helt galt, og det ville ødelægge rollefordelingen.

Så der er nogle “roller”, som man spiller her, men man opdager hurtigt, hvem der er den pjattede af deltagerne, hvem der er den sjove underviser og meget andet.

Det skaber en følelse, en stemning og en oplevelse af at være på dette kursus, som der kun kan være ved de mennesker, som der er på dette kursus på hver side af bordet.

Og det vil nok også være svært at genskabe denne oplevelse, da den også er forankret i den periode, som det foregår i.

Derfor er det bare med at nyde og suge det til sig, mens det står på.

Flere Nyheder