Du må også godt bruge en beachvolleybold indendøre

Man kan kalde det en beachvolleybold, men kan også bare forkorte det til en volleybold, og så ser det ikke ud som om, at den er beregnet til at blive brugt på stranden.

Dog er den med prædikatet med stor sandsynlighed lavet til at fungere bedst på en strand, men hvis man kender kvaliteten og standarden ved sådan nogle bolde, så kan de også blive bruge til at spille med indenfor.

Derfor kalder man det netop også tit bare en volleybold, da det bare er nemmere og hurtigere at sige og skrive, og så behøver man ikke får fornemmelsen af, at man partout skal spille med den på stranden.

For man ser jo for sig, at man har målt en bane op på stranden og spiller med vennerne eller dem, der lige vil være med, eller man gør det mere professionelt med tydelige opmålinger og et net samt en dommer til et stævne.

Men det kan hurtigt overføres til at blive brugt i en hal for eksempel.

Spil med beachvolleybolden, hvor du føler for det

Du kender måske en beachvolleyboldkamp fra TV’et, hvor man netop spiller udenfor, men nogle gange kan man ikke regne med vejret, så man er nødt til at lave en strandbane indenfor og udføre kampen hertil.

Men andre gange gør man det så endnu lettere, hvor man bare bruger de opmålinger, som der allerede er i en hal, og så bruger man for eksempel et badmintonnet, hvis man ikke har et volleynet.

Det kræver så nok også, at man tager noget andet tøj på, og så skal man heller ikke begynde at kaste sig glidende efter bolden, så man så nok kommer til skade, hvis man ikke har sikkerhedsudstyr på.

Den slags kampe er også meget populære og bliver spillet på professionelt plan – og så sker det endda også med en beachvolleybold.