Blød og lækker hud med Biotherm

Blød og lækker hud med Biotherm

Hvis hudpleje og skønhedspleje betyder meget for dig i det daglige, bør du vælge produkter, som indeholder så få kunstige tilsætningsstoffer som overhovedet muligt. Parfume, parabener og konserveringsmidler kan have en negativ indflydelse på dit helbred – du risikerer såvel allergi som hormon forstyrrelser, hvis du dagligt udsætter din hud for alt for høje koncentrationer af potentielt skadelig kemi. Du kan med fordel tage et kig på Biotherms produktserie, som er blandt de reneste og lækreste på markedet.

Luksus hudpleje uden parabener fra Biotherm

Biotherm er blandt de absolutte top brands inden for hudpleje, skønhedspleje og kropspleje. De lækre og velduftende produkter fra Biotherm er en fornøjelse at bruge – de fedter ikke på huden, men absorberes hurtigt og efterlader hudens overflade silkeblød og gennemfugtet. Især body lotions fra Biotherm er drøje i brug, og du får rigtig meget for pengene. Påfør den lækre og lette lotion, lige efter at du er stået ud af badet, og mærk, hvorledes den forlænger velværen og holder dig hud spændstig og fugtmættet.

Biotherm – alt til din daglige ansigts pleje

Biotherms produkter til ansigtet er ligeledes top klasse. Du finder i Biotherms produkt serie til ansigtspleje såvel serum og geler som plejende olier, øjencreme, anti age produkter, solcreme, dagcreme, natcreme og fugtighedscreme. Rense serien indeholder alt fra øjen makeup fjerner til rensemælk, renselotion, rensegel og eksfolierende creme – og så kan du også forkæle dig selv med en dybderensende og plejende ansigtsmaske med ler og urter. Skal du bruge lidt ekstra farve, er Biotherms BB cream blandt de letteste og reneste på markedet, og kan snildt bruges i det daglige – enten alene, eller som fugtigheds creme under din foundation.

Find ansigtspleje, hudpleje og badeserier fra Biotherm online

Hos Sephora findes et stort og velassorteret udvalg af makeup, hudpleje, kropspleje og dufte til kvinder. Se det store udvalg af Biotherm produkter på sephora.dk