3 måder du kan opvarme dit hus på

11 November 2021
Steffen Pedersen

advertorial

Er du husejer og går du og overvejer hvordan du kan spare nogle penge på din varmeregning? Alt efter hvad der forsyner dit hus med varme i dag, kan det være at det kan betale sig at skifte til noget andet. Det kan også være at du er træt af din nuværende varmeform, fordi den simpelthen er for besværlig. Uanset hvilke metoder du bruger til at varme dit hus op med, så er det altid en god idé at undersøge hvad der sker på markedet, for det kan være, at der lige pludselig er en metode, som kan spare dig for rigtigt mange penge. I denne artikel kan du læse om de 3 mest almindelige metoder, til at varme dit hus på.

image

Opvarmning med oliefyr

Denne form for opvarmning har eksisteret i mange år, men det er en varmeform som verden stille og roligt er ved at vende sig fra. Det er dyrt, tærer på jordens ressourcer og så sviner det rigtigt meget, sagt på en anden måde, det er rigtig skidt for miljøet.

Opvarmning med fjernvarme

Dette er også en gammel metode til at varme huse og lejligheder op med. I de seneste par år og særlig efter corona-krisen, er priserne på fjernvarme eksploderet og ligger næsten 70% højere end de gjorde for få år siden. Så hvis du varmer dit hus op på denne måde, kan du helt sikkert spare penge.

Opvarmning med varmepumpe

Med en varmepumpe, enten luft-til-vand eller en jordvarmepumpe, kan du spare rigtigt mange penge på din varmeregning. En varmepumpe genbruger nemlig ude luften og omdanner den til varme og varmt vand, som du kan bruge til at varme dit hus op med. Udover at spare dig for en masse penge, er den også utroligt miljøvenlig og man kan endda få tilskud til at skifte til en varmepumpe, som du kan læse mere om her: https://naervarme.dk/tilskud-til-varmepumper/ 

Flere Nyheder